Bahan CFA Study pangalusna – puncak 5 pabandingan

Bahan CFA Study pangalusna – puncak 5 pabandingan

best cfa study materials

Choosing the best bahan ulikan ujian CFA ™ bisa jadi most important decision you will make on your journey towards becoming a Chartered Financial Analyst.

Anjeun bakal belanja 100 urang ti jam diajar, so it’s crucial to find the course that best fits your learning style and background.

Ku kituna didieu teh warta alus – kami geus researched na reviewed sagala CFA ™ ujian prep Tangtu handap jadi anjeun teu kudu! The comparison chart below will help you determine which course best fits your needs.

Klik handap panalungtikan Top 5 Analis Chartered Financial pangalusna (CFA®) Exam Review Courses & Bahan Study online tina 2018

Here are the best CFA study materials to help you pass the exam on your first try and become a chartered financial analyst.

Pangalusna kursus marios CFA
rankings naksir #1 #2 #3 #4 #5
harga $1,205 $1,165 $299 $259 $199 $599 $999
potongan harga Tembongkeun Kupon Tembongkeun Kupon
video
kuliah
jam
110+ 42 0 40+ 0
praktek
patarosan
4,000+ 3,000 3,500 3,000+ 8,000+
Ujian bohongan FULL 3 pamaké dihasilkeun Unlimited 4 8
format tangtu Online Timer Study & Virtual Classes Online Timer Study Live Online, aplikasi, online Online Timer Study online, aplikasi
tingkat 2 tangtu pilihan Geura sumping
tingkat 3 tangtu pilihan Geura sumping
E-BUKU
marios final
kacilakaan tangtu
sidang bébas
OR demo
mimitian Kiwari mimitian Kiwari mimitian Kiwari mimitian Kiwari mimitian Kiwari


#1: Wiley CFA Review

Wiley CFA Study Materials

Peunteun sakabéh:

Aksés Unlimited: You’ll get all the access you need to Wiley CFA course materials. Not only do you have access to the course until you pass, apdet sagala eusi, parobahan tangtu sarta upgrades software bébas. These are great features for a CFA course; paling pausahaan séjén henteu jadi berehan jeung aksés ilaharna ends dina poé ujian, lajeng Anjeun bisa jadi kaluar tina tuah.

Palajaran Leutik-ukuran: Wiley weruh yén aya jumlah gigantic tina bahan pikeun nutupan keur Ujian CFA, naha nu mangrupa Tangtu ieu dikelompokeun kana palajaran jelas tur singket. Shorter lessons allow you to stay engaged (sarta ngahudangkeun), ngaropéa informasi langkung periode panjang tina waktos, and better monitor your progress.

ujian Nu Ngarencana: Mun anjeun rusuh ngeunaan kumaha carana nutupan sakabéh bahan tangtu cukup gancang, teu jadi! Wiley urang Ujian Nu Ngarencana ngidinan Anjeun pikeun nuliskeun tanggal ujian anjeun sarta bakal nyadiakeun Anjeun sareng rencana ulikan ngaropéa kitu maneh bakal nyaho naon diajar unggal dinten dugi ujian.

Bahan kualitas: apdet eusi kontinyu Wiley urang hartosna yén anjeun salawasna meunang panganyarna, Eusi relevan pikeun Level CFA 1 ujian. Top-kiyeu ceramah ku instruktur ngalaman, Panungtun ditulis unggulan, jeung citakan tina unggal Pernyataan hasilna pangajaran (THE) in the CFA exam curriculum make this one of the most comprehensive courses on the market.

Garis handap: In addition to providing high-quality learning material, Wiley helps to make it more palatable to students by breaking it down into clear and concise lessons. Students are also granted unlimited access.

#2: Adaptasikeun Prep CFA

Adaptasikeun Prep CFA Study Bahan

Peunteun sakabéh:

Bite-Sized Video Lectures: The instructors short and to-the-point video lectures only average about 10 menit unggal! Anjeun bakal boga aksés ka 40+ jam pangajaran per tingkat nu geus direcah jadi sakumpulan langkung manageable waktu sangkan bisa diajar jeung ngaropéa informasi leuwih éfisién.

Topik penguasaan Eupan Balik: Our Topic Mastery report provides feedback assessing your preparation for your next CFA Level I exam. Topic Mastery serves as a guide to your preparation. We encourage candidates to dedicate more time to topics that need more improvement. With Topic Mastery, anjeun bisa diajar leuwih éfisién.

Gancang Loading Speed: Adapt Prep has worked hard to make the their course software and videos load faster in terms of response time. They’ve added additional databases and servers to ensure that you won’t be bogged down due to video buffering or lag time. As we tested out their course we were amazed at how quickly the software performs.

Harga affordable: AdaptPrep CFA is the best bang for your buck prep course on the market. Their Complete course package costs less than half as much as the industry average making them the most affordable comprehensive CFA study materials you will find anywhere

Garis handap: AdaptPrep has designed their CFA review course to be blisteringly fast and easy to use. All of their video lectures are similar time-efficient since they only take around 10 minutes to finish watching.

#3: Apptuto CFA

Peunteun sakabéh:

Éksténsif Patarosan Bank: Apptuto gives you access to 3,000+ patarosan na guaran lengkep. Kabéh patarosan anu ditulis ku Panyekel kualifikasi CFA. Patarosan generator Siga maranéhna unik ngidinan Anjeun pikeun berpungsi dina kahayang maranéhanana patarosan anjeun kedah latihan paling.

Jumlah Tés Praktek customizable: Create as many practice tests as you want with questions chosen from specific readings, ku sual-tipe atawa tingkat kasulitan lajeng mutuskeun kumaha maranéhanana kudu weighted dina ujian prakték Anjeun. Pariksa kinerja anjeun dina tés dina kursus dasbor bari maneh lagu kamajuan anjeun dina kursus tur tingal kumaha anjeun ngukur nepi ngalawan peers Anjeun.

Canggih Kursus Analytics: Kursus dasbor nyadiakeun eupan balik lengkep dina pagelaran Anjeun. Pariksa kamahéran Anjeun sakabéh, pananda titik, ranking leaderboard, medali Anjeun atawa prestasi, the number of questions you’ve attempted, jeung perséntase patarosan anjeun geus diwaler neuleu, kabeh tina hiji lokasi sentral. Grafik kinerja ogé bagan skor uji mingguan Anjeun.

Kursus-kursus Live-Online: Apptuto now offers Live-Online courses for CFA Level 1 sarta II ujian jeung rencana rék dipegatkeun Level 3 dina awal 2017. Their Premium Course offers 54 hours of live-online CFA classes over an 18 minggu jaman tur ngawengku 1 on 1 coaching with the instructor as well as a 100% Penjaminan Pass. You also have the option to take the Intense course which includes over 100 jam pangajaran hirup.

Garis handap: The CFA prep courses made by AppTuto are highly customizable to the point where students can generate a virtually unlimited amount of practice quizzes. They also offer live instruction.

#4: Analis Prep CFA

Analis Prep CFA

Peunteun sakabéh:

affordable: CFA review courses can be pricy, éta naha analis Prep nawarkeun versi tangtu anak pikeun wungkul $129. Anjeun bakal meunang sagala patarosan prakték, ujian bohongan, palajaran video, sarta leuwih pikeun fraksi biaya.

Komprehensif Study Catetan: Analyst Prep provides you with study notes that guide you toward the most important topics that are outlined in the Candidate Body of Knowledge (CBOK). The format gampang-to-maca tina catetan ulikan baris mantuan anjeun ngartos gunung bahan epektip tur efektif.

1 on 1 sokongan: Jeung pakét Palatihan Atikan Olahraga, anjeun bakal boga 5 jam ku pangajar pribadi nu bisa mantuan kalawan rencana ulikan Anjeun jeung aspék séjén pembelajaran. Malah lamun teu milih pikeun 1 on 1 asah, aya hiji forum masarakat online pikeun anjeun nanyakeun sarta manggihan jawaban.

stats kinerja: Analyst Prep’s course comes with performance tracking so you can study the best way possible. software nu diwangun-di ngalacak kamajuan Anjeun liwat patarosan test na skor aranjeunna pikeun anjeun ningali jelas naon jejer nu wewengkon lemah anjeun.

Garis handap: In addition to study notes and analytical tools, Analyst Prep provides 1-on-1 counseling sessions for struggling students. The best part is that all of this comes at an extremely low price.

#5: Bloomberg CFA

Peunteun sakabéh:

Instruktur Top-Dipeunteun: The instructors with this course are top-rated and extremely knowledgeable. Kusabab kaahlian ieu, sagalana nu nuju bade diajar aya dina garis jeung tips panganyarna na trik anu sadia pikeun saha diajar pikeun CFA. Ladenan bimbel anu Bloomberg nyadiakeun aya naon nyimpen tangtu ieu leuwih luhur, salaku éta hal anu loba pausahaan séjén teu nawiskeun.

Téhnologi Learning adaptif: Bloomberg migunakeun kaayaan-of-nu-seni téhnologi pikeun masihan anjeun pangalaman pembelajaran hébat. Sanggeus hiji période assessment awal, Tangtu bakal angka kaluar nu sahiji wewengkon nu troubling Anjeun, tur saluyukeun rencana ulikan Anjeun sasuai. Bari kursus lianna bisa boga mékanisme adjustment, Bloomberg urang nyaeta diantara nu pangalusna dina hal ieu.

dasbor: Because Bloomberg has resources that aren’t available to many prep companies, téhnologi nyaeta luhur tur saluareun éta tina salah sahiji kompetisi na. The dasbor di review Tangtu CFA ieu unparalleled, sakumaha datang kalawan halaman imah aesthetically pleasing, Desain web hébat sapanjang, sarta gampang-to-Napigasi headers jeung ménu dropdown.

Garis handap: With a state-of-the-art dashboard and powerful analytics, Bloomberg provides a 21st century approach to online CFA prep. Despite this, the high price tag may cause some students to reconsider enrollment.

Diskon CFA Review Kursus pangalusna & Kodeu promo

Wiley CFA Review ngahemat 10% OFF ALL Kursus-kursus!

CFA, Wiley CFA Review, tawarkeun husus 36 migunakeun kiwari
CFA 41 migunakeun kiwari
meta gancang, tawaran ieu moal bisa di sabudeureun pikeun lila. Simpen 10% on ALL Kursus-kursus Wiley CFA Review!
panungtungan Dipaké 4 hours ago
Tanggal kadaluarsa: Juli 20, 2018

nyokot 10% OFF AdaptPrep CFA Level 1, 2, jeung 3 kursus lengkep!

CFA, Adaptasikeun Prep CFA, diskon ekslusif 38 migunakeun kiwari
CFA 36 migunakeun kiwari
nyokot 10% OFF AdaptPrep CFA Level 1, 2, jeung 3 kursus kumplit jeung kode Kupon Adaptasikeun Prep ieu!
panungtungan Dipaké 9 minutes ago
Tanggal kadaluarsa: Juli 20, 2018
Bahan CFA Study pangalusna
5 / 5 béntang

Other Posts You Might Enjoy:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 Comment