Mirë Materialet CFA Studimi – më i lartë 5 krahasim

Mirë Materialet CFA Studimi – më i lartë 5 krahasim

best cfa study materials

Choosing the best CFA ™ material studimi provimit mund të jetë most important decision you will make on your journey towards becoming a Chartered Financial Analyst.

Ju do të ketë kaluar 100 e orëve të studimit, so it’s crucial to find the course that best fits your learning style and background.

Kështu që këtu është një lajm i mirë – ne kemi hulumtuar dhe shqyrtuar të gjitha CFA ™ Sigurisht provimi prep më poshtë kështu që ju nuk keni për të! The comparison chart below will help you determine which course best fits your needs.

Kliko më poshtë për Studim krye 5 Shkarko Analist Chartered Financial (CFA®) Exam Review Courses & Online Materialet studimore të 2018

Here are the best CFA study materials to help you pass the exam on your first try and become a chartered financial analyst.

CRUSH RANKING#1#2#3#4#5
BEST CFA SHQYRTIMI KURSE
PRICE
$1,345$1,144
$299$259
$199
$599
$999
ZBRITJETrego CouponTrego Coupon
checkimage
checkimage
checkimage
VIDEO LECTURE HOURS
110+
42
0
40+
0
PYETJE praktikë
4,000+
3,000
3,500
3,000+
8,000+
PROVIMET FULL Mock
3
User Generated
i pakufizuar
4
8
Formatet e kurseve
Online Self-Study & Virtual Classes
Online Self-Study
jetojnë online, App, online
Online Self-Study
online, App
LEVEL 2 KURS OPTION
checkimage
checkimage
checkimage
Vjen së shpejti
checkimage
LEVEL 3 KURS OPTION
checkimage
checkimage
Vjen së shpejti
checkimage
checkimage
E-BOOK
checkimage
checkimage
checkimage
checkimage
checkimage
FINAL REVIEW CRASH COURSE
checkimage
checkimage
checkimage
checkimage
checkimage
FREE TRIAL OR DEMO


#1: Wiley CFA Rishikimi

Wiley CFA Study Materials

VLERËSIMI I PËRGJITHSHËM:

qasje të pakufizuar: You’ll get all the access you need to Wiley CFA course materials. Not only do you have access to the course until you pass, përditësime të gjithë përmbajtjen, ndryshimet e kursit dhe përmirësimet software janë të lirë. These are great features for a CFA course; Shumica e kompanive të tjera nuk janë aq bujare dhe qasja zakonisht mbaron në ditën e provimit, dhe pastaj ju mund të jetë e fat.

Mësimet të vogla: Wiley e di se ka një sasi gjigande e materialit të mbuluar për provimin AQF, cila është arsyeja pse ky kurs është organizuar në mësimet e të qartë dhe konciz. Shorter lessons allow you to stay engaged (dhe i zgjuar), të mbajë më shumë informacion për një periudhë më të gjatë kohore, and better monitor your progress.

Provimi Planifikues: Nëse jeni të shqetësuar rreth asaj se si për të mbuluar të gjithë materialit të kursit të shpejtë të mjaftueshme, nuk do të jetë! Provimi Planifikues Wiley që ju lejon për të hyrë në datën e provimit tuaj dhe do t'ju ofrojë një plan customized studim në mënyrë që ju do të dini se çfarë për të studiuar çdo ditë deri në provë.

Quality Material: përditësimet e vazhdueshme e përmbajtjes Wiley-së do të thotë se ju jeni gjithmonë duke marrë më të fundit, përmbajtje relevante për nivelin e AQF-së 1 Provimi. Top-notch leksione nga instruktorë me përvojë, udhëzon shkëlqyer shkruar, dhe përfshirja e çdo Deklaratës rezultat të mësimit (LOS) in the CFA exam curriculum make this one of the most comprehensive courses on the market.

Bottom Line: In addition to providing high-quality learning material, Wiley helps to make it more palatable to students by breaking it down into clear and concise lessons. Students are also granted unlimited access.

#2: Përshtatur Prep AQF-ja

Përshtatur Prep AQF materialet studimore

VLERËSIMI I PËRGJITHSHËM:

Bite-Sized Video Lectures: The instructors short and to-the-point video lectures only average about 10 minuta secila! Ju do të keni qasje në 40+ Orët e mësimit për nivel që janë thyer në chunks më të menaxhueshme të kohës poshtë kështu që ju mund të mësoni dhe të mbajë informacion në mënyrë më efikase.

Topic mjeshtëri Feedback: Our Topic Mastery report provides feedback assessing your preparation for your next CFA Level I exam. Topic Mastery serves as a guide to your preparation. We encourage candidates to dedicate more time to topics that need more improvement. With Topic Mastery, ju mund të studiojë në mënyrë më efikase.

Speed ​​Fast Loading: Adapt Prep has worked hard to make the their course software and videos load faster in terms of response time. They’ve added additional databases and servers to ensure that you won’t be bogged down due to video buffering or lag time. As we tested out their course we were amazed at how quickly the software performs.

Çmim i përballueshëm: AdaptPrep CFA is the best bang for your buck prep course on the market. Their Complete course package costs less than half as much as the industry average making them the most affordable comprehensive CFA study materials you will find anywhere

Bottom Line: AdaptPrep has designed their CFA review course to be blisteringly fast and easy to use. All of their video lectures are similar time-efficient since they only take around 10 minutes to finish watching.

#3: Apptuto CFA

VLERËSIMI I PËRGJITHSHËM:

Gjerë Pyetje Bank: Apptuto gives you access to 3,000+ pyetje dhe shpjegime të hollësishme. Të gjitha pyetjet janë të shkruara nga mbajtësit e kualifikimit AQF-. unike Pyetje Generator tyre Ngjashëm ju lejon të punoni në pikërisht ato pyetje që ju duhet të praktikoni më.

Numri i Testet Praktika Customizable: Create as many practice tests as you want with questions chosen from specific readings, me pyetje të tipit ose nivelin e vështirësisë dhe pastaj të vendosë se si duhet të peshohen në provimin tuaj praktikë. Kontrolloni performancën tuaj në testet në rrjedhën pult, ndërsa ju të ndjekur progresin tuaj gjatë dhe të shohim se si ju të matur kundër kolegët tuaj.

Avancuara kursit Analytics: Kursi Paneli siguron informacion të detajuar mbi punën tuaj. Kontrolloni aftësi tuaj të përgjithshëm, pikat e progresit, renditja Fituesit, medalje apo arritjet tuaja, the number of questions you’ve attempted, dhe përqindja e pyetjeve që ju keni dhënë përgjigje të saktë, të gjithë nga një vend qendror. Grafikët e performancës të hartojë rezultatet tuaja javore testit.

Live-Online Courses: Apptuto now offers Live-Online courses for CFA Level 1 dhe II provimet dhe plan për lirimin Niveli 3 në fillim 2017. Their Premium Course offers 54 hours of live-online CFA classes over an 18 Periudha javë dhe përfshin 1 në 1 coaching with the instructor as well as a 100% Pass Guarantee. You also have the option to take the Intense course which includes over 100 Orët e mësimit të jetojnë.

Bottom Line: The CFA prep courses made by AppTuto are highly customizable to the point where students can generate a virtually unlimited amount of practice quizzes. They also offer live instruction.

#4: Analist Prep CFA

Analist Prep CFA

VLERËSIMI I PËRGJITHSHËM:

Affordable: CFA review courses can be pricy, kjo është arsyeja pse Analist Prep ofron një version të drejtimit të saj për vetëm $129. Ju do të merrni të gjitha pyetjeve të praktikës, provimet tallen, mësimet video, dhe më shumë për një pjesë të kostos.

Gjithëpërfshirës Studimi Shënime: Analyst Prep provides you with study notes that guide you toward the most important topics that are outlined in the Candidate Body of Knowledge (CBOK). Format të lehtë për ta lexuar e vëren studimi do t'ju ndihmojë të kuptoni malin e materialit në mënyrë efikase dhe efektive.

1 në 1 mbështetje: Me paketën Coaching, ju do të keni 5 orë me një mësues personal që mund të ndihmojnë me planin tuaj të studimit dhe aspekte të tjera të të mësuarit. Edhe në qoftë se ju nuk e zgjedhin për 1 në 1 stërvitje, nuk është një forum komunitet online për ju për të bërë pyetje dhe për të gjetur përgjigje.

Stats performancës: Analyst Prep’s course comes with performance tracking so you can study the best way possible. E ndërtuar në software gjurmët progresin tuaj nëpërmjet pyetjeve të testit dhe rezultatet e tyre për ju që të shikoni qartë se çfarë tema janë zonat tuaja të dobëta.

Bottom Line: In addition to study notes and analytical tools, Analyst Prep provides 1-on-1 counseling sessions for struggling students. The best part is that all of this comes at an extremely low price.

#5: Bloomberg CFA

VLERËSIMI I PËRGJITHSHËM:

Instruktorët Top-Vlerësuar: The instructors with this course are top-rated and extremely knowledgeable. Për shkak të kësaj ekspertize, Çdo gjë që ju jeni duke shkuar për të mësuar është në përputhje me këshilla fundit dhe truket që janë në dispozicion për të gjithë studiuar për AQF. Shërbimet tutoring se Bloomberg ofron janë ato që e vë këtë kurs mbi krye, pasi kjo është diçka që shumë kompani të tjera nuk ofrojnë.

Adaptive Teknologji Learning: Bloomberg përdor shtet-e-artit-teknologji për të ju jap një eksperiencë të madhe të mësuarit. Pas një periudhe të vlerësimit fillestar, Kursi do të kuptoj se cila nga fushat janë të shqetëson, dhe të rregullojë planin tuaj të studimit në përputhje me rrethanat. Ndërsa kurse të tjera mund të kenë mekanizma rregulluese, Bloomberg-së është ndër më të mirat në këtë drejtim.

baltëpritëse: Because Bloomberg has resources that aren’t available to many prep companies, teknologjinë e saj është mbi dhe përtej asaj të ndonjë prej konkurrencën e saj. Paneli në këtë kurs shqyrtim AQF-ja është i pashembullt, si ajo vjen me një faqe aesthetically kënaqshëm shtëpi, web design madhe të gjithë, dhe të lehtë-to-lundruar headers dhe menus dropdown.

Bottom Line: With a state-of-the-art dashboard and powerful analytics, Bloomberg provides a 21st century approach to online CFA prep. Despite this, the high price tag may cause some students to reconsider enrollment.

Mirë Zbritje CFA Rishikimi kursit & Kodet Promo

Wiley CFA Rishikimi KURSENI $195 OFF!

CFA, Wiley CFA Rishikimi, Discount ekskluzive 35 përdor sot
CFA 34 përdor sot
CFA Exam Results are Out. Jumpstart your studies for 2019 with Wiley. Save $195 OFF on your Wiley CFA Platinum and Gold Review Course until September 30, 2018 with code EXAMREADY.
më shumë
Last Used 21 minuta më parë
Data e skadencës: tetor 31, 2018

marr 10% OFF AdaptPrep nivel CFA 1, 2, dhe 3 kurse plotë!

CFA, Përshtatur Prep AQF-ja, Discount ekskluzive 40 përdor sot
CFA 40 përdor sot
marr 10% OFF AdaptPrep CFA Level 1, 2, dhe 3 Kurse të plotë me këtë kod Përshtatur Parashkollë kupon!
Last Used 31 minuta më parë
Data e skadencës: tetor 26, 2018
Mirë Materialet CFA Studimi
5 / 5 yjet

Other Posts You Might Enjoy:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 Comment