Bahan CFA Study Best – Top 5 comparison

Bahan CFA Study Best – Top 5 comparison

best cfa study materials

Choosing the best materi sinau ujian CFA ™ bisa dadi most important decision you will make on your journey towards becoming a Chartered Financial Analyst.

Sampeyan bakal mbuwang 100 jam sinau, so it’s crucial to find the course that best fits your learning style and background.

Wong kene kabar apik – kita wis riset lan dideleng kabeh ing CFA ™ ujian sekolah terusan mesthi ngisor supaya sampeyan ora kudu! The comparison chart below will help you determine which course best fits your needs.

Klik Ngisor Kanggo Riset Top 5 Analyst Chartered Financial Best (CFA®) Lapangan Exam Review & Bahan Study Online 2018

Here are the best CFA study materials to help you pass the exam on your first try and become a chartered financial analyst.

BEST NYC REVIEW CFA
Rankings tresna #1 #2 #3 #4 #5
PRICE $1,205 $1,165 $299 $259 $199 $599 $999
diskon show kupon show kupon
VIDEO
kuliah
jam
110+ 42 0 40+ 0
laku
Pitakonan
4,000+ 3,000 3,500 3,000+ 8,000+
Ujian Mock FULL 3 Panganggo Generated Unlimited 4 8
format KURSUS Online Self-Study & Virtual Classes Online Self-Study Live Online, app, Nyambung Online Self-Study Nyambung, app
LEVEL 2 KURSUS OPTION soleh
LEVEL 3 KURSUS OPTION soleh
E-BOOK
REVIEW Final
nabrak KURSUS
nyoba FREE
UTAWA DEMO
Mulai Saiki Mulai Saiki Mulai Saiki Mulai Saiki Mulai Saiki


#1: Wiley CFA Review

Wiley CFA Study Materials

RATING sakabèhé:

Akses Unlimited: You’ll get all the access you need to Wiley CFA course materials. Not only do you have access to the course until you pass, nganyari kabeh isi, owah-owahan mesthi lan nginggilaken lunak free. These are great features for a CFA course; paling perusahaan ora dadi loman lan akses biasane ends ing dina ujian, lan sampeyan bisa dadi metu saka luck.

Pawulangan cilik-ukuran: Wiley mangerténi sing ana jumlah gigantic materi kanggo nutupi kanggo Exam CFA, kang kok mesthi iki diatur dadi piwulang cetha lan ringkes. Shorter lessons allow you to stay engaged (lan awake), makaryakke informasi kanggo wektu maneh wektu, and better monitor your progress.

Exam Planner: Yen kuwatir bab carane nutupi kabeh materi mesthi cukup cepet, ora dadi! Wiley kang Exam Planner ngijini sampeyan kanggo ngetik tanggal ujian lan bakal nyedhiyani sampeyan karo rencana sinau selaras supaya sampeyan bakal ngerti apa sinau saben dina nganti test.

Material Quality: nganyari isi dadi Wiley kang ateges sing tansah njupuk paling anyar, isi cocog kanggo Level CFA 1 Exam. Top-kedudukan ceramah dening instruktur experienced, Panuntun ditulis banget, lan Gawan saben Statement Kasil Learning (THE) in the CFA exam curriculum make this one of the most comprehensive courses on the market.

Garis ing ngisor: In addition to providing high-quality learning material, Wiley helps to make it more palatable to students by breaking it down into clear and concise lessons. Students are also granted unlimited access.

#2: Atur Prep CFA

Atur Prep CFA Study Bahan

RATING sakabèhé:

Bite-Sized Video Lectures: The instructors short and to-the-point video lectures only average about 10 menit saben! Sampeyan bakal duwe akses kanggo 40+ jam instruction saben tingkat sing wis bejat mudhun menyang tulisan liyane diatur wektu supaya sampeyan bisa sinau lan makaryakke informasi liyane irit.

Topic keprigelan Komentar: Our Topic Mastery report provides feedback assessing your preparation for your next CFA Level I exam. Topic Mastery serves as a guide to your preparation. We encourage candidates to dedicate more time to topics that need more improvement. With Topic Mastery, sampeyan bisa sinau luwih irit.

Fast Loading Speed: Adapt Prep has worked hard to make the their course software and videos load faster in terms of response time. They’ve added additional databases and servers to ensure that you won’t be bogged down due to video buffering or lag time. As we tested out their course we were amazed at how quickly the software performs.

Price Affordable: AdaptPrep CFA is the best bang for your buck prep course on the market. Their Complete course package costs less than half as much as the industry average making them the most affordable comprehensive CFA study materials you will find anywhere

Garis ing ngisor: AdaptPrep has designed their CFA review course to be blisteringly fast and easy to use. All of their video lectures are similar time-efficient since they only take around 10 minutes to finish watching.

#3: Apptuto CFA

RATING sakabèhé:

Ekstensif Pitakonan Bank: Apptuto gives you access to 3,000+ pitakonan lan penjelasan rinci. Kabeh pitakonan sing ditulis dening sing duwe kualifikasi CFA. Pitakonan Generator Similar sing unik ngidini sampeyan bisa ing persis sing pitakonan sampeyan kudu laku paling.

Jumlah Tes Praktek Customizable: Create as many practice tests as you want with questions chosen from specific readings, dening pitakonan-jinis utawa tingkat kangelan lan banjur mutusake carane padha kudu bobot ing ujian laku. Priksa kinerja ing tes ing Course dashboard nalika trek kemajuan ing mesthi lan ndeleng carane ngukur munggah marang pati cetho.

Advanced Course Analytics: Sing mesthi wae dashboard menehi saran rinci ing kinerja. Priksa keahlian sakabèhé, proses TCTerms, peringkat leaderboard, medali utawa prestasi, the number of questions you’ve attempted, lan persentasi saka pitakonan sing wis mangsuli bener, kabeh saka siji lokasi tengah. Graphs Performance uga grafik test nilai saben minggu.

Lapangan Live-Online: Apptuto now offers Live-Online courses for CFA Level 1 lan II ujian lan rencana kanggo nerbitaké Level 3 ing awal 2017. Their Premium Course offers 54 hours of live-online CFA classes over an 18 minggu periode lan kalebu 1 ing 1 coaching with the instructor as well as a 100% njamin pass. You also have the option to take the Intense course which includes over 100 jam instruction urip.

Garis ing ngisor: The CFA prep courses made by AppTuto are highly customizable to the point where students can generate a virtually unlimited amount of practice quizzes. They also offer live instruction.

#4: Analyst Prep CFA

Analyst Prep CFA

RATING sakabèhé:

Affordable: CFA review courses can be pricy, makane Analyst Prep nawakake versi mesthi sawijining mung $129. Sampeyan bakal njaluk kabeh laku pitakonan, ujian mock, piwulang video, lan liyane kanggo bagian sekedhik saka biaya.

Comprehensive Study Cathetan: Analyst Prep provides you with study notes that guide you toward the most important topics that are outlined in the Candidate Body of Knowledge (CBOK). Ing format gampang-kanggo-maca saka cathetan sinau bakal ngerti gunung materi irit lan èfèktif.

1 ing 1 Nyokong: Kanthi paket Coaching, sampeyan bakal duwe 5 jam karo guru pribadi sing bisa ngewangi karo rencana sinau lan aspèk sanèsipun ing learning. Malah yen ora milih kanggo 1 ing 1 kepelatihan, ana forum komunitas online sing takon lan nemoake jawaban.

Stats Performance: Analyst Prep’s course comes with performance tracking so you can study the best way possible. lunak dibangun ing nglacak kemajuan liwat pitakonan test lan nilai wong sing bisa ndeleng kalawan cetha apa topik sing wilayah banget Panjenengan.

Garis ing ngisor: In addition to study notes and analytical tools, Analyst Prep provides 1-on-1 counseling sessions for struggling students. The best part is that all of this comes at an extremely low price.

#5: Bloomberg CFA

RATING sakabèhé:

Instructors Top-Rated: The instructors with this course are top-rated and extremely knowledgeable. Amarga kaahlian iki, kabeh sing lagi arep sinau ing baris karo tips paling anyar lan trik sing kasedhiya kanggo sapa sinau kanggo CFA. Layanan tutoring sing Bloomberg menehi apa nempatno iki mesthi liwat ndhuwur, minangka soko sing akeh perusahaan ora kurban.

Teknologi Learning adaptif: Bloomberg migunakake negara-saka-saka-gambar teknologi kanggo menehi pengalaman learning gedhe. Sawise periode penilaian awal, mesthi bakal tokoh kang metu saka wilayah sing troubling sampeyan, lan nyetel rencana sinau patut. Nalika kursus liyane kudu mekanisme imbuhan, Bloomberg iku antarane paling apik ing gati.

dashboard: Because Bloomberg has resources that aren’t available to many prep companies, teknologi punika ndhuwur lan ngluwihi samubarang saka sawijining kompetisi. Dashboard ing review mesthi CFA iki unparalleled, minangka nerangake karo kaca ngarep aesthetically nyenengke, desain web gedhe ing saindhenging, lan gampang-kanggo-Navigasi header lan menu molor.

Garis ing ngisor: With a state-of-the-art dashboard and powerful analytics, Bloomberg provides a 21st century approach to online CFA prep. Despite this, the high price tag may cause some students to reconsider enrollment.

Diskon CFA Review Course Best & Kode promo

Wiley CFA Review SAVE 10% OFF ALL Lapangan!

CFA, Wiley CFA Review, Special Offer 39 migunakake dina
CFA 33 migunakake dina
tumindak cepet, nawarake proyek iki ora bakal watara kanggo dangu. Simpen 10% kabeh Lapangan Wiley CFA Review!
Last Used 40 menit ago
mati Tanggal: Juli 20, 2018

njupuk 10% OFF AdaptPrep CFA Level 1, 2, lan 3 Kursus lengkap!

CFA, Atur Prep CFA, Discount Exclusive 33 migunakake dina
CFA 35 migunakake dina
njupuk 10% OFF AdaptPrep CFA Level 1, 2, lan 3 Kursus lengkap karo kode coupon Atur Prep iki!
Last Used 20 menit ago
mati Tanggal: Juli 20, 2018
Bahan CFA Study Best
5 / 5 stars

Other Posts You Might Enjoy:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0 Comment